| reclamatie <pgl>mta | |
|
+5X < asa > Bogdan KENT catalina 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
catalina
Mesaje : 12 Data de inscriere : 09/12/2010 Varsta : 35 Localizare : constanta
| Subiect: reclamatie <pgl>mta Vin Dec 24, 2010 11:51 am | |
| Dear owner, Nu stiu cum poti da admin la toti fraierii care intra pe sv tau doar ca sa chatuiasca.Astazi <pgl>MTA si adytzuuu isi pregatesc revelionul pe chatul din cs,le-am zis sa ma lase sa joc si in continuare persistau daor in ciuda,amandoi. practic nu crezi ca abuzeaza de adminul lui? AM primit kick din partea lui <PGL>mta doar ca nu i-am lasat sa chatuiasca si sa faca asa cum vor ei. si ca intre admini ar fi trebuit sa imi dea dreptate insa se cunosc ,si mi-a dat mie kick. Cer sa se ia masuri. De astef si eu as putea sa intru acum si sa ii dau kick.si ce am rezolvat?
| |
|
| |
KENT
Mesaje : 43 Data de inscriere : 02/11/2010 Varsta : 30 Localizare : California/America
| Subiect: lasate de meserie Vin Dec 24, 2010 1:04 pm | |
| in primul rand <pgl>mta e unu din cei mai buni admini de pe server!! in al 2-lea rand ai un vocabular porcos(nu k vorbes io foarte frumos da nu ca tn) in al 3-lea rand se mai intampla de aste!!aaaaaaaaa.........stiu io pe cnva kare isi reseta scorul si a primit llama degeaba......a io eram!!!!! in al 4-lea rand ar trebui sa-i fii recunoscator lui vlad k tia dat pro!! si in al 5-lea rand iti recomand un psiholog si sa nu mai faci reclamati si sa te uiti la tn intai!!
K.O.K.A. | |
|
| |
Bogdan Moderator
Mesaje : 55 Data de inscriere : 28/10/2010 Varsta : 30 Localizare : WesT CosT CoNsTanTa
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta Sam Dec 25, 2010 7:42 pm | |
| of of of KENT cu pro ul lui mta fara pro-ul lui mta tot lua admin ca erau multe prouri... si in legatura cu tine cine te crezi ? am vazut ca postezi peste tot si aiurea, ai face plangere lui mTa si raspunzi tu ? <asa> cer sa ai dai suspend o luna ca se baga aiurea | |
|
| |
X < asa > Sefu' tau
Mesaje : 98 Data de inscriere : 29/03/2008 Varsta : 104 Localizare : WesT CosT ConsTaNtA
| Subiect: Sa VedeM......... Sam Dec 25, 2010 10:09 pm | |
| La reclamati au toata lumea are voie sa sebage cu o opinie sau o dovada .... | |
|
| |
<PGL>mTa#
Mesaje : 30 Data de inscriere : 24/11/2010 Varsta : 30 Localizare : BuCaLe
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta Joi Ian 06, 2011 10:24 am | |
| Catalina dar la tne nu mai ziki nimic!!!Macar eu nu dau llama aiurea si kick aiurea !!si in legatura cu adytzzuuu:X ii dadeai kick non-stop!!!si iti bagai si scoteai ca la usa cortului!!!!asa ca nu mai face reclamati aiure!!!!Si Cu Ce Te supara ca vb cu ala??Deci......iti dai seama singur ca ai facut reclamatia aiurea
| |
|
| |
WaZy13
Mesaje : 22 Data de inscriere : 03/11/2010 Varsta : 32 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta Joi Ian 06, 2011 7:29 pm | |
| cine vorbea ca eu ma dau pe langa catalina ) ... dar tu ca il pupi in fund pe ala toata ziua nu te vezi ) ? si apropo u nu dai ban aiurea ? iti da pozele chamachk pe mess si ii curat si u tot ii dai ban ? ) invata sa fii corect ... | |
|
| |
<PGL>mTa#
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta Joi Ian 06, 2011 7:32 pm | |
| WaZy da-mi un exemplu in care eu am dat ban aiurea......nu vz ca nimeni nu te suporta........cu fitele astea de doi banii........ | |
|
| |
KENT
Mesaje : 43 Data de inscriere : 02/11/2010 Varsta : 30 Localizare : California/America
| Subiect: Mda... Joi Ian 06, 2011 7:35 pm | |
| Wazy! aimul nu se vede in poze !!! Asa k......chamack ala era codat oricum k am stat pe el si lam vazut!!! ______________________ Worl Life!!!!
| |
|
| |
WaZy13
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta Vin Ian 07, 2011 4:32 pm | |
| apoi inseamna ca stii si u si mta cs cum stie bunica'mea ping-pong ... in fine ... !! bv voua!! cine nu ma inghite sa ma suga ! | |
|
| |
<PGL>mTa#
| Subiect: ! Vin Ian 07, 2011 5:56 pm | |
| WaZy in primult rand vorbesti urat......si in al al doilea rand esti un taran u sti decat sa injuri..........deci taran ......BoGdaN sau <asa>faceti cv va rog!!!! | |
|
| |
WaZy13
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta Vin Ian 07, 2011 11:53 pm | |
| bai fericitule ) cu ce te-am injurat sau am injurat ? | |
|
| |
MadalinaStriKeR
Mesaje : 3 Data de inscriere : 05/01/2011 Varsta : 30 Localizare : Buzau
| Subiect: /. Mar Ian 18, 2011 2:12 pm | |
| <PGL>mTa# este unu dintre cei mai buni admini duap server:Ddak nu deranja pe nimeni(bn pe tn da)sa vb+k p schat poti vb orice(daor de aia este pus sa vb)si cred k <PGL>mTa# ti-a dat "kick" doar k ai sp sa nu mai vb(sa fim seriosi sg ai mai sp cva care i-a deranjat),deci eo nu cred k <PGL>mTa# ar da "kick"degeaba:D <PGL>mTa# The Best :-*:X | |
|
| |
cobi|AMX|sTyLeR
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta Mar Ian 18, 2011 2:34 pm | |
| | |
|
| |
<PGL>mTa#
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta Mier Ian 19, 2011 10:44 pm | |
| | |
|
| |
FerdyKa_K-pitol Moderator
Mesaje : 23 Data de inscriere : 01/02/2010 Varsta : 104 Localizare : WesT CosT CoNsTanTa
| Subiect: Date`n Sloboz Vin Feb 04, 2011 5:54 pm | |
| Las`o Asa... ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclamatie <pgl>mta | |
| |
|
| |
| reclamatie <pgl>mta | |
|