Bine ati venit pe Wcc - un!T Community
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Wcc - un!T Community

wccunit.no-ip.org va conectati !!

AcasaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reclamatie!!!

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
cobi|AMX|sTyLeR

cobi|AMX|sTyLeR

Data de inscriere : 11/12/2010

Reclamatie!!! Empty
MesajSubiect: Reclamatie!!!   Reclamatie!!! Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 8:08 pm

Deci pe data de 19.12.2010 playerul cu nickul "Scz"a folosit nickul meu!!a fososit coduri!!!si cand am intrat1!am luat ban!!!bine inteles!!!k am intrat pe sv am restartat modemul mi-am schimbat nikul in"cFoAiN|X|ReLyTs"si era mapa de_dust2_long cam pe l ora 19:02 si am vazut pe playerul "Scz"cu nickul "cobi"fapt ce dovedeste k el a fost inaintea mea pe servar!!cum vine asta!!!deci am primit BAN degeaba!!!deci imi pare!!rau k este o reclaamatie inpotriva unu jucator!!dar asta nu mi-se pare corect sa iau ban din caza lui!!!!
Sus In jos
WaZy13

WaZy13

Data de inscriere : 03/11/2010
Varsta : 32
Localizare : Botosani

Reclamatie!!! Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie!!!   Reclamatie!!! Icon_minitimeMar Dec 21, 2010 10:53 pm

cobi|AMX|sTyLeR a scris:
Deci pe data de 19.12.2010 playerul cu nickul "Scz"a folosit nickul meu!!a fososit coduri!!!si cand am intrat1!am luat ban!!!bine inteles!!!k am intrat pe sv am restartat modemul mi-am schimbat nikul in"cFoAiN|X|ReLyTs"si era mapa de_dust2_long cam pe l ora 19:02 si am vazut pe playerul "Scz"cu nickul "cobi"fapt ce dovedeste k el a fost inaintea mea pe servar!!cum vine asta!!!deci am primit BAN degeaba!!!deci imi pare!!rau k este o reclaamatie inpotriva unu jucator!!dar asta nu mi-se pare corect sa iau ban din caza lui!!!!
imi pare rau daca postez unde nu trebuie ....dar cobi te-am vazut de multe ori si pe tine pe coduri + ca vb si foarte urat Smile ... asa ca lasa comentariile aiurea Very Happy bafta ...
Sus In jos

Reclamatie!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie sv
» Reclamatie
» reclamatie <pgl>mta
» reclamatie Diabolic!!
» Reclamatie admin <PGL>mTa#

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum